Разумков відчитав "слуг народу": каже, що його підставили
Категорія
Політика
Дата публікації

Разумков відчитав "слуг народу": каже, що його підставили

Разумков відчитав "слуг народу": каже, що його підставили

На засіданні фракції "Слуга народу" зранку 20 вересня спікер ВРУ Дмитро Разумков обурювався через провал голосування законопроекту №1009, який дає НАБУ і ДБР право прослуховувати чиновників, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

"Сварок не було. Діма давав фідбек вчорашнім подіям у Раді. Він злий, тому що вважає, що його підставили",- розповіло джерело у парламенті.

За словами депутатів фракції Зеленського, у четвер зранку "Слуга народу" не мала застережень щодо законопроекту №1009, однак під вечір їх переконали депутати фракції "Європейська солідарність" не голосувати за законопроект.

"Вам у вуха влили порошенки-геращенки дурню. Ви довіряєте чужим фракціям більше, як своїй", – переказують слова Разумкова депутати.

Зазначається, що під кінець засідання фракція домовилася, що проводитиме додаткове засідання перед кожним важливим законопроектом, щоб у залі не виникало конфузів.

Як повідомляв ONLINE.UA, голова правління "Центру протидії корупції" Віталій Шабунін заявив, що  44 народних депутати від "Слуги народу" заблокували скасування  депутатської недоторканності, а також прослушку для НАБУ та знищення "правок Лозового".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?