На*** їх всіх розпустити: Богдан влаштував гучний скандал в Офісі Президента
Категорія
Політика
Дата публікації

На*** їх всіх розпустити: Богдан влаштував гучний скандал в Офісі Президента

На*** їх всіх розпустити: Богдан влаштував гучний скандал в Офісі Президента

Провал голосування за законопроект №1009 у парламенті спровокував на Банковій цілий ураган емоцій – найбільш розлюченим був керівник Офісу президента Андрій Богдан. Про це розповів високопоставлений співрозмовник "Української правди" в оточенні президента, передає ONLINE.UA.

 "Андрій кричав: "Нафіг їх всіх розпустити! Що це за розводняк!?" А от Володі треба віддати належне, він втихомирив Андрія і спокійно почав розбиратися. Вова запитував у Разумкова, чому депутати не голосували, в чому проблеми і так далі!".

Також вказано, що конфлікт закінчився у п’ятницю зранку, коли голова Верховної Ради Дмитро Разумков попросив депутатів більше його не підставляти й заздалегідь попереджати, які закони їх турбують, аби не ганьбитися.

"Вам у вуха влили порошенки-геращенки дурню. Ви довіряєте чужим фракціям більше, як своїй", – переказують слова Разумкова депутати.

Варто зазначити, що це вже не перший випадок, коли монобільшість дала збій.

Як повідомляв ONLINE.UA, голова правління "Центру протидії корупції" Віталій Шабунін заявив, що  44 народних депутати від "Слуги народу" заблокували скасування  депутатської недоторканності, а також прослушку для НАБУ та знищення "правок Лозового".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?