Два європейських авіаперевізника припиняють польоти в Україну
Категорія
Україна
Дата публікації

Два європейських авіаперевізника припиняють польоти в Україну

Два європейських авіаперевізника припиняють польоти в Україну
Джерело:  Avianews

Авіакомпанії Brussels Airlines і British Airways вирішили припинити рейси в Україну. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Avianews.

Як заявлено в прес-релізі Brussels Airlines, останній рейс за маршрутом Київ – Брюссель буде здійснено 17 листопада 2019 року. Причиною скасування маршруту в Brussels Airlines назвали «оптимізацію власної маршрутної мережі».

«Ми пропонуємо пасажирам, які встигли забронювати квитки, альтернативні варіанти для того, щоб вони змогли дістатися до своїх місць призначення», – уточнили в авіакомпанії.

Вихід Brussels Airlines з українського ринку не означає, що наші співвітчизники будуть позбавлені можливості прямого авіаперельоту до бельгійської столиці. Авіакомпанія МАУ продовжує виконувати щоденні рейси між Києвом та Брюсселем.

Ще однією авіакомпанією, яка піде з українського ринку в цьому році, стане British Airways.

«Ми з жалем припиняємо рейси до Києва. У нас була довга історія польотів в Україну, якою можна пишатися, але рейс більше не є економічно життєздатним», – повідомили в прес-службі British Airways.

Британський авіаперевізник виконає останній рейс між аеропортом Бориспіль і лондонським Хітроу 3 жовтня цього року.

Скасування маршруту до Хітроу теж не означатиме відміну авіасполучення між Києвом та Лондоном. До столиці Великої Британії продовжать літати вітчизняна МАУ (в аеропорт Гетвік) та два лоукости: WizzAir (в аеропорт Лутон) та Ryanair (в аеропорт Станстед).

Варто зазначити, що кілька днів тому в Мінінфраструктури похвалилися новими досягненнями – великим зростанням пасажиропотоку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?