Гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 23 по 29 вересня на ONLINE.UA
Категорія
Культура
Дата публікації

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 23 по 29 вересня на ONLINE.UA

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 23 по 29 вересня на ONLINE.UA
Джерело:  online.ua

Цього тижня намагайтесь уникати конфліктів і стресів, знижуйте напруження в справах, щоб уникнути перевтоми. Про те, як поводитися і як краще спланувати роботу та відпочинок Ви можете дізнатися в  астрологічному гороскопі  на тиждень з 23 по 29 вересня 2019 року для всіх знаків зодіаку на ONLINE.UA.

Гороскоп на тиждень з 23 по 29 вересня 2019 року Овен ♈

На цьому тижні Овнам доведеться тримати себе в руках, щоб нікого не критикувати і не образити. Для душевної рівноваги рекомендуємо прогулятися наодинці. В середині тижня очікуються грошові надходження. Виконати складну роботу буде найпростіше в четвер.

Гороскоп на тиждень з 23 по 29 вересня 2019 року Телець ♉

На початку тижня ваш бюджет поповниться, але не кваптеся витрачатися, та і крупні витрати краще відкласти, щоб не втратити більше. У самотніх Тельців є шанс зустріти свою долю, тому будьте уважні.

Гороскоп на тиждень з 23 по 29 вересня 2019 року Близнюки ♊

На Близнюків чекає вигідна пропозиція з приводу роботи, хороші ідеї допоможуть заробити, тому можна витратити гроші на себе без збитку для бюджету. Прагніть нікому не розповідати про свої успіхи, щоб не зурочили.

Гороскоп на тиждень з 23 по 29 вересня 2019 року Рак ♋

Настав час піднятися по кар'єрних сходах, для цього Ракам потрібно проявити себе, і зробити це найпростіше на цьому тижні. Складний вибір, між друзями і другою половинкою, краще зробити на користь любові, справжні друзі зрозуміють ваш вибір.

Гороскоп на тиждень з 23 по 29 вересня 2019 року Лев ♌

На цьому тижні у Левів добре вийде працювати руками і будь-яка творча робота удасться. На початку тижня будуть успішні підписання договорів, а в середу прагніть не розпоряджатися чужими грошима, щоб не втратити їх.

Гороскоп на тиждень з 23 по 29 вересня 2019 року Діва ♍

Фінансові проблеми Дів на цьому тижні вирішаться, завдяки великому прибутку, якщо ви не ігноруватимете нові можливості заробітку. У сім'ї прагніть бути пом'якше, щоб не ранити свою другу половинку.

Гороскоп на тиждень з 23 по 29 вересня 2019 року Терези ♎

На цьому тижні потрібно буде постаратися, щоб знайти компроміс з деякими партнерами. Не будуйте плани на другу половину тижня, оскільки вони все одно поміняються. Не забувайте приділяти необхідний час для сну і відпочинку.

Гороскоп на тиждень з 23 по 29 вересня 2019 року Скорпіон ♏

Відданість своїй справі почне приносити плоди Скорпіонам, відповідно з фінансами проблем не очікується. Зараз самий час втілити в життя свої ідеї нових проектів. Також не забувайте приділити час собі.

Гороскоп на тиждень з 23 по 29 вересня 2019 року Стрілець ♐

Фінансові труднощі пройдуть, після грошових надходжень в середині тижня. Укладати угоди і підписувати договори краще в четвер. Також вас чекають зміни, які можуть злякати, але насправді вони підуть на користь.

Гороскоп на тиждень з 23 по 29 вересня 2019 року Козеріг ♑

Козерогам краще уникнути далеких поїздок і відряджень, оскільки вони принесуть лише фінансові втрати і проблеми, але особливих фінансових складнощів не очікується. Зараз відповідний момент приділити час своїй улюбленій справі.

Гороскоп на тиждень з 23 по 29 вересня 2019 року Водолій ♒

У вас накопичилося багато справ, настав час завершити їх. Це допоможе вам звільнити себе від вантажу і дозволить влаштувати відпочинок на вихідних. Прагніть уникати крупних витрат, оскільки можуть бути фінансові складнощі.

Гороскоп на тиждень з 23 по 29 вересня 2019 року Риби ♓

Рибам краще уникати конфліктів пошуком компромісу, оскільки сварки з колегами нічим хорошим не закінчаться. Уважніше віднесіться до рідних, щоб вчасно помітити, коли їм знадобиться ваша допомога. Фінансове положення покращає в кінці тижня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?