Страшна ДТП на Одещині: багато загиблих
Категорія
Події
Дата публікації

Страшна ДТП на Одещині: багато загиблих

Страшна ДТП на Одещині: багато загиблих

Сьогодні о 14:11 до аварійно-рятувальної служби Одеської області надійшло повідомлення про масштабну аварію за участю пасажирської маршрутки та вантажівки. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національної поліції, в результаті ДТП загинуло 9 осіб, ще 4 людини травмовано.

За свідченнями очевидців, переповнений маршрутний автобус «Мерседес-Спрінтер», який слідував до Одеси, зіткнувся з фурою-автоцистерною DAF, яка їхала назустріч. Трагедія сталась між селами Нова Долина та Прилиманське, на 12-му км траси Одеса – Білгород-Дністровський, біля Гребного каналу.

За даними поліції, відразу після отримання інформації про ДТП, на місце аварії виїхала слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод, рятувальники та медики. Розслідуються обставини події, яка поки кваліфікована за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Четверо постраждалих внаслідок ДТП переправлені до лікувальних закладів для надання медичної допомоги. Серед постраждалих знаходяться двоє водіїв транспортних засобів.

Нагадаємо, що на початку вересня у Каліфорнії в ДТП потрапила відома голлівудська зірка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?