Стало відомо, чому актор з фільму «Назад в майбутнє» прилетів до Києва
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стало відомо, чому актор з фільму «Назад в майбутнє» прилетів до Києва

Стало відомо, чому актор з фільму «Назад в майбутнє» прилетів до Києва
Джерело:  Сьогодні

Крістофер Ллойд, виконавець ролі доктора Брауна в знаменитій кінотрилогії «Назад в майбутнє», прилетів в Україну. Американський актор, як повідомляє ONLINE.UA з посиланням « Сегодня » перебуватиме у Києві два дні – в суботу та неділю, 22 вересня.

Метою візиту Крістофера Ллойда в Україну є участь у фестивалі Comic Con Ukraine 2019, який проходить 21-22 вересня на «Арт-заводі Платформа». Вже завтра всі відвідувачі заходу можуть не тільки сфотографуватися з актором, але й взяти у нього автограф.

Новину про те, що легендарний «Еммет Браун» вже у Києві, повідомив сам актор. В своєму Instagram він опублікував кілька знімків, зроблених в столичній Києво-Печерській Лаврі.

Крім фільмів фантастичної трилогії «Назад в майбутнє», 80-річний Крістофер Ллойд свого часу взяв участь в багатьох інших голлівудських проектах. Українські глядачі мали змогу його побачити в фільмах «Пролітаючи над гніздом зозулі», «Листоноша завжди дзвонить двічі», «Хто підставив кролика Роджера» та «Сімейка Адамс». Незважаючи на поважний вік, актор продовжує зніматися, як в кіно, так і в серіалах.

Нагадаємо, що кілька днів тому в інтернеті з’явились перші кадри шостого фільму про Термінатора. На них можна побачити не тільки Арнольда Шварценеггера, але й Лінду Хемілтон, яка ще в першій частині «Термінатора» засвітилась в ролі Сари Коннор.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?