Що купувати на вінтажному маркеті Kyivness у маєтку Уварової
Категорія
Україна
Дата публікації

Що купувати на вінтажному маркеті Kyivness у маєтку Уварової

Що купувати на вінтажному маркеті Kyivness у маєтку Уварової
Джерело:  The Village

Сьогодні, 22 вересня, у Києві завершується сьомий вінтажний маркет Kyivness. Цього року для його локації було обрано маєток Уварової на Липках. У маркеті, як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Village, беруть участь понад 50 брендів зі всієї України.

Відвідувачі заходу матимуть можливість ознайомитися з представленими на продаж речами у п’ятьох залах: золотому та білому Ballroom, будуарі з рожевими стінами, кабінеті з камінами та саду із верандою.

Відвідати маєток Уварової (Український культурний фонд) можна за адресою :вулиця Липська, 16. Маркет працюватиме сьогодні увесь день до 20:00. Вартість входу з 13:00 знижена зі 150 до 100 гривень.

Golden Ballroom

У великій залі Ballroom розміщено українські бренди та вінтажні проєкти. Серед локальних брендів варто відзначити демі-денім від Ksenia Schnaider, жакети з тканин Brioni та Loro Piana від Bazuhaus, годинники та окуляри Zavodshop, українські хустки та прикраси Gunia Project та речі з трикотажу від Slowme.

Крім того, відвідувачі можуть ознайомитися вінтажними речами з-за кордону: тренчами з Нью-Йорка та Тбілісі від Seamew, колекцією з Мілана та Парижа від SimpleSamples.

Також у цьому залі можна знайти обрані речі від Юлії Пеліпас (Vogue Ukraine), стилістки Євгенії Скварської, парфумерного баєра Максима Павловського. Також варто звернути увагу на декор з Парижа та Копенгагена, нішеві аромати Perfumer H.

Постійні учасники маркету цього року також беруть участь: Vanderbilt vintage з Москви, Sacoche (вінтажні сумки з лондонського Портобелло-роуд) і Goodbuyfashion Наталії Ісупової.

Boudoir

Boudoir – у цій залі розміщені вінтажні проєкти: Vybrane, FkPirat vintage, Saintstuff та More Vintage.

Office 

Кабінетна зала прийняла у себе колекції прикрас, декору та аксесуарів. Тут можна придбати новий посуд від Quiet form, вінтажну колекцію скла Fragilestore, вінтажні окуляри, свічки та аромати для дому Aroma buro, Noir44.

White Ballroom

Тут до уваги відвідувачів представлено взуття українського бренду Hvoya, білизна U-R-SO, марки Bibliotheque та Unmere і квіти від Ira Evora.

Living room

У цій залі можна ознайомитися з прикрасами: вінтажною колекцією від Najdeno та українськими брендами Hiyanderfyt і Rara.

Garden

Веранда та сад об’єднають зону для відпочинку, бістро та музичну терасу. Необістро «Асамблея» готуватиме для відвідувачів аристократичні закуски, десерти та каву, а в зоні відпочинку можна переглянути книги від магазину «Палатка».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?