У США помер власник мережі готелів Гілтон
Категорія
Світ
Дата публікації

У США помер власник мережі готелів Гілтон

У США помер власник мережі готелів Гілтон
Джерело:  CNN

Вчора стало відомо, що в Лос-Анджелесі на 91-му році життя помер власник мережі п’ятизіркових готелів Баррон Гілтон. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

Представники сім’ї покійного розповіли, що смерть Баррона Гілтона наступила «від природних причин». Син власника готельної мережі – Стівен М. Гілтон, який займає посаду голови ради директорів «Conrad Hilton Foundation», сказав, що вся родина оплакує втрату чудової людини.

За словами внучки померлого – відомої співачки та акторки Періс Гілтон, вона глибоко засмучена смертю свого діда.

«Він був легендою, далекоглядним, блискучим, красивим, добрим і жив життям, повним досягнень і пригод», – написала в своєму Твіттері Періс Гілтон.

Баррон Гілтон народився у 1927 році в родині засновника мережі п’ятизіркових готелів Конрада Гілтона. У 1966 році він замінив свого батька на посаді керівника компанії. У 1996 році Баррон відійшов від управління бізнесом, однак залишився головою правління.

У 2007 році журналістам стало відомо, що у своєму заповіті Баррон Гілтон наказав передати 1,2 млрд доларів, отриманих від продажу Hilton Hotels Corp., не нащадкам, а благодійному фонду, названому своїм ім’ям.

Нагадаємо, що не так давно Періс Гілтон  приїжджала в Україну, щоб виступити в якості ді-джея.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?