Бойовики знову зірвали реконструкцію мосту біля Станиці Луганської
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики знову зірвали реконструкцію мосту біля Станиці Луганської

Бойовики знову зірвали реконструкцію мосту біля Станиці Луганської
Джерело:  online.ua

Українські представники в СЦКК зафіксували відмову бойовиків незаконних збройних формувань Російської Федерації виконувати зобов’язання щодо демілітаризації території навколо зруйнованого мосту біля Станиці Луганської.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на штаб ООС.

«Незаконні збройні формування РФ не виконали взяті на себе зобов'язання щодо демонтажу фортифікаційних споруд на ділянці розведення №1, а саме, не виведено особовий склад, який здійснює постійне чергування у формі зразка РФ з нарукавними нашивками синього кольору, так званого СЦКК, і не прибрано фортифікаційну споруду безпосередньо на мосту», – заявили в штабі.

При цьому Україна зі свого боку продовжує ремонтно-відновлювальні роботи мосту через річку Сіверський Донець. Співробітники «Укртрансміст» укладають бетонні плити в районі 7 та 8 опори лівого боку під фундамент тимчасового мосту. Також встановлюються металоконструкції під опори тимчасового мосту і роботи з посилення полотна технологічної дороги від правої частини мосту.

Незважаючи на провокації бойовиків, українська сторона забезпечує перехід жителів окупованої частини Луганщини та території підконтрольну українському уряду. На місці працюють волонтери та представники Червоного Хреста.

Нагадаємо, що влітку 2019 року міст біля Станиці Луганської почали ремонтувати. Перед цим було проведено розмінування території.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?