Український танк перевірили пивом: як це було (відео)
Категорія
Україна
Дата публікації

Український танк перевірили пивом: як це було (відео)

Український танк перевірили пивом: як це було (відео)
Джерело:  online.ua

Танкіст Збройних сил України та ветеран війни на Донбасі Олексій Бобовников опублікував в своєму Facebook-акаунті відеоролик з нещодавно проведеним тестом стабілізатора танкової гармати від Львівського бронетанкового заводу. Незвичним на цьому відео було те, що для тестування використовувалось пиво, повідомляє ONLINE.UA.

У відеоролику можна побачити, як на край гармати танку Т64-БВ був поставлений келих з пивом. Для успішного проходження тесту танкіст мав кілька виконати складних маневрів, не проливши при цьому напій. Судячі з відео, саме так і сталося. Щоправда, автор ролика у коментарі визнав, що під час зйомок було два дублі.

«Найбільш правильна перевірка роботи стабілізатора гармати – це пивом. Напевно багато хто бачив як це робили німці, але у Львові з нашими танками зробили не гірше», – додав військовослужбовець у підписі під своїм відео.

Нагадаємо, що не так давно в інтернеті теж було опубліковано відео, як у Росії після військового параду перекинувся танк. Це сталося на одній з вулиць міста Курськ після завершення параду з нагоди 75-річчя перемоги в Курській битві. Під час завантаження на трал перекинувся танк Т-34. На щастя, ніхто з глядачів не постраждав.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?