Ще один президент бажає зустрітися із Зеленським у США - подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Ще один президент бажає зустрітися із Зеленським у США - подробиці

Ще один президент бажає зустрітися із Зеленським у США - подробиці

Молдовський державний лідер Ігор Додон стверджує, що хотів би зустрітися з президентом України Володимиром Зеленським найближчими днями у Нью-Йорку. Про це повідомляє "Європейська правда".

Йдеться про офіційні міжнародні заходи 74-ї сесії Генеральної асамблеї ООН, яку відвідають обидва топ-посадовця. Президент Молдови нагадав про телефонну розмову із Зеленським.

"Сподіваюся. Ми готові до цього. Наші команди ведуть переговори, я останніх деталей не знаю", - відзначив Додон.

Він пояснив, що Молдова офіційно підтримує український суверенітет. Протягом останніх років його неодноразово критикували з те, що він назвав Крим російським регіоном.

Саме це твердження стало причиною політичного конфлікту з колишньою владою України - експрезидент Петро Порошенко відмовився контактувати з Додоном через його позицію.

Нагадаємо, Зеленський відвідає Сполучені Штати у період 23-26 вересня.

Як повідомляв ONLINE.UA, український президент зустрінеться у Нью-Йорку з американським державним лідером Дональдом Трампом. Окрім того, офіційний Київ спланував низку інших переговорів на президентському рівні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?