Новий обмін: у Зеленського зробили гучну заяву про полонених
Категорія
Політика
Дата публікації

Новий обмін: у Зеленського зробили гучну заяву про полонених

Новий обмін: у Зеленського зробили гучну заяву про полонених
Джерело:  LB.ua

Офіс президента готує новий обмін ув'язненими з Російською Федерацією. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на інтерв'ю радника президента України Андрія Єрмака "Лівому берегу".

За його словами, йдеться про нові списки, у яких згадуються імена сотень бранців.

"Я не можу зараз назвати конкретні цифри, це сотні людей. Думаю, ми вийдемо на конкретні цифри десь через місяць. Зараз ми працюємо над узгодженням кількості людей, щоб перейти до процесу узгодження термінів звільнення цієї групи", - пояснив Єрмак.

Він додав, що проміжним періодом нового обміну може бути кінець жовтня. Наразі немає можливості оприлюднити дані щодо осіб, волю для яких вимагає Росія. Ці відомості належить СБУ та представництву у мінському процесі,

Нагадаємо, за результатами останнього обміну в Україну повернулися Олег Сенцов, Олександр Кольченко, Роман Сущенко та інші бранці Кремля.

Як повідомляв ONLINE.UA, Єрмак в інтерв'ю розповів, що президентська команда зацікавлена у підписанні масштабного міжнародного договору - із залученням багатьох західних країн. Йдеться про угоду, яка закріпить захист суверенності України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?