ДБР відкрило справу проти Парубія - названа причина
Категорія
Політика
Дата публікації

ДБР відкрило справу проти Парубія - названа причина

ДБР відкрило справу проти Парубія - названа причина
Джерело:  online.ua

Детективи Державного бюро розслідувань розпочали кримінальне проведення у відношенні колишнього спікера Верховної Ради Андрія Парубія. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-сторінку політика.

За його словами, справу розпочату через "створення та координування Парубієм А.В. громадських озброєних угрупувань з метою вчинення масових заворушень 2 травня 2014 року на території м. Одеса".

Парубій супроводив свою публікацію фотографією відповідного документу. На ньому видно дату - 16 вересня.

Запит ДБР стосується доступу до певних відомостей Верховної Ради, пов'язаних з першими тижнями російської агресії в Україні. Зокрема, подіями в Одесі та на Донбасі.

Нагадаємо, 2 травня 2014 року в Одесі став чорним днем через підпал Будинку профспілок. У вогні загинули люди. Цьому інциденту передували сутички на вулицях між українськими патріотами та проросійськими провокаторами.

Як повідомляв ONLINE.UA, Парубія та інших топ-посадовців хотів допитати суд через стрілянину на Майдані у лютому 2014 року. Зокрема, допит допустили у відношенні ексгенпрокурора Юрія Луценка та ексрадника Віктора Януковича Андрія Портнова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?