Гончарук здивував мережу своїм власним влогом
Категорія
Політика
Дата публікації

Гончарук здивував мережу своїм власним влогом

Гончарук здивував мережу своїм власним влогом
Джерело:  online.ua

Очільник Кабміну Олексій Гончарук запустив влог під назвою "Чашка прем'єра". Його перший випуск вийшов 22 вересня на офіційній сторінці прем'єр-міністра України у Facebook, передає ONLINE.UA.

"Щонеділі я буду записувати невелике відео, де буду розповідати про все, що сталося за тиждень. І бонус - буду відповідати на ваші коментарі у мене на сторінках", - написав чиновник.

Що цікаво, першим прем'єр-міністром, який почав практикувати влоги, був Арсеній Яценюк в 2015-2016 роках. Його так звані "десятихвилинки" виходили на телебаченні.

Варто зазначити, що раніше Гончарук доручив перевірити "дисципліну" в КМДА. Прем'єр доручив провести перевірку з 25 вересня по 8 жовтня. Так, в Кабміні хочуть забезпечити ефективність відомства і дотримання термінів виконання завдань.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно прем’єр-міністр України Олексій Гончарук розповів про свій досвід переговорів з арабськими бізнесменами. За його словами, під час нещодавньої зустрічі він запропонував інвесторам з Катару купувати українські футбольні клуби.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?