НАБУ розкритикувало Зеленського через антикорупційний "флешмоб"
Категорія
Політика
Дата публікації

НАБУ розкритикувало Зеленського через антикорупційний "флешмоб"

НАБУ розкритикувало Зеленського через антикорупційний "флешмоб"
Джерело:  online.ua

Представництво НАБУ розкритикувало заяву президента Володимира Зеленського, яка розпочала такий собі "флешмоб". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на установу.

Відомство нагадало, що державний лідер оприлюднив відеозвернення до українців, яким призвав їх дзвонити у бюро з повідомленнями про випадки корупції серед посадовців.

НАБУ відзначило, що Зеленський розповсюдив некоректну інформацію про роботу відомства.

"Детективи Бюро займаються кримінальними корупційними правопорушеннями, які вчинені вищими посадовими особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, та становлять загрозу національній безпеці", - пояснили представники.

Хибні вислови президента спровокували критичне перевантаження телефонної служби установи.

Наголошується, що громадяни, які не є експертами у галузі права, будуть вимагати розслідувати справи, до яких робітники бюро не мають відношення і це, послідовно, знищить його репутацію.

Пресслужба НАБУ оголосила список посадовців, які можуть попасти у його поле зору через корупційні порушення.

Як повідомляв ONLINE.UA, Зеленський звернувся до українців із заявою про те, що країна ніколи не позбавиться корупції, якщо її будуть ігнорувати усі довкола. Тому він нагадав про телефон гарячої лінії НАБУ з відповідного питання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?