Зеленський назвав очікування від зустрічі з Трампом
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський назвав очікування від зустрічі з Трампом

Зеленський назвав очікування від зустрічі з Трампом
Джерело:  online.ua

Український президент Володимир Зеленський сподівається, що зустріч з американським колегою - Дональдом Трампом - стане "предметною". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційне його представництво.

Державний лідер виступив перед українською громадою у Нью-Йорку. За його словами, країні необхідна підтримка Сполучених Штатів.

"Я думаю, що у нас буде предметна, потужна зустріч", - вважає Зеленський.

Нагадаємо, навколо президентів США та України розгорнувся скандал через публікації в американських ЗМІ про тиск Трампа на Зеленського. Від останнього нібито вимагали поновити розслідування проти сина Джо Байдена, політика-демократа, який у майбутньому може балотуватися на посаду американського лідера.

Наразі Зеленський знаходиться у Нью-Йорку, де братиме участь у заходах Генеральної асамблеї ООН.

Як повідомляв ONLINE.UA, Трамп анонсував можливе оприлюднення змісту телефонної розмови із Зеленським, що відбулася у липні. Саме на цей контакт посилалися журналісти, звинувативши американського президента у порушеннях з політичними мотивами, тобто - використав посаду задля створення основи для політичної боротьби у майбутньому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?