"Ціна правди": з'явився трейлер стрічки про подвиг журналіста Гарета Джонса
Категорія
Культура
Дата публікації

"Ціна правди": з'явився трейлер стрічки про подвиг журналіста Гарета Джонса

"Ціна правди": з'явився трейлер стрічки про подвиг журналіста Гарета Джонса
Джерело:  online.ua

Історичний трилер "Ціна правди" незабаром вийде на екрани, що підтверджує публікація першого трейлеру в інтернеті. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на YouTube.

Відеоролик оприлюднили у вівторок, 24 вересня. Сюжет стрічки розповідає історію британського журналіста Гарета Джонса. Він висвітлює події у Радянському Союзі 1933 року.

Згідно з історичними відомостями, репортер втік від тоталітарного супроводження та зумів побачити Харківщину без "офіційного" та, відповідно, позитивного погляду. Він спостерігав за спробами місцевого населення вижити без їжі, яку забрала в них радянська влада. Саме ці події стали основою для фільму.

Нагадаємо, режисерка "Ціни правди" Аґнєшка Голланд є номінанткою на премію "Оскар". Стрічку створено за підтримкою України, Польщі, Великої Британії. Більша частина фільмування пройшла на території України.

Прем'єра історії про український геноцид та вчинок Гарета Джонса відбудеться 28 листопада. "Mr.Jones" вже отримав нагороду 44-го Фестивалю польських художніх фільмів "Золоті Леви".

Як повідомляв ONLINE.UA, в інтернеті був оприлюднений другий трейлер продовження мультфільму "Крижане серце". Студія Disney показала фанатам кадри сиквелу із загальними тезами про сюжет.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?