Де Ніро, Аль Пачино та Скорсезе: світові показали трейлер нового фільму "Ірландець"
Категорія
Культура
Дата публікації

Де Ніро, Аль Пачино та Скорсезе: світові показали трейлер нового фільму "Ірландець"

Де Ніро, Аль Пачино та Скорсезе: світові показали трейлер нового фільму "Ірландець"
Джерело:  online.ua

Світові продемонстрували перший трейлер нової стрічки режисера Мартіна Скорсезе під назвою "Ірландець". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відеоролик на YouTube.

Його оприлюднив офіційний канал шоу Джиммі Феллона. Головні ролі у фільмі виконали Роберт Де Ніро, Джо Пеші, Аль Пачино, Гарві Кейтель. Режисером став Мартін Скорсезе.

За офіційною інформацією, стрічка розповідає історію одного з учасників організованої злочинності у Сполучених Штатах. Події розгортаються у повоєнні роки. Головний герой - ветеран Другої світової Френк Ширан (Де Ніро) - крадій та вбивця.

Скорсезе намагався продемонструвати глядачеві внутрішню "кухню" американської мафії, діяльність якої триває на тлі відомих події навколо. Зокрема, у трейлері неодноразово показали хроніку з експрезидентом США Джоном Кеннеді.

Прем'єра запланована на 1 листопада. Стрімінговий сервіс Netflix почне показувати фільм з 27 листопада.

Як повідомляв ONLINE.UA, на YouTube оприлюднили фінальний трейлер фільму "Ціна правди"(Mr. Jones) про британця Гарета Джонса, який став ледве не єдиним репортером, що говорив світові про Голодомор в СРСР. Стрічка вийде у прокат, як планується, 28 листопада.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?