Скандал набирає оберти: Винник опинився у базі Миротворець
Категорія
Культура
Дата публікації

Скандал набирає оберти: Винник опинився у базі Миротворець

Скандал набирає оберти: Винник опинився у базі Миротворець
Джерело:  online.ua

Ім'я українського співака Олега Винника було додано у "чистилище" відомої бази "Миротворець". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт проєкту.

Виконавець нещодавно вирішив взяти участь у проєкті під назвою "Всем мир 519". Це потребувало записати відеоролик, у якому учасник висловлюється щодо своїх пацифістських поглядів. Ця акція родом з Росії. Її представники здебільшого зірки російського шоу-бізнесу.

За інформацією "Миротворця", більшість з них протягом останніх 5 років підтримала злочинну анексію українського Криму. Саме через це Винник опинився у так званому "чистилищі".

"У кліпі знялися Володимир Познер, Олег Винник (Україна), Валерія, Сосо Павліашвілі, Ігор Крутой, Зара, Денис Клявер, Максим Покровський, Яна Поплавська, Нонна Гришаєва, Евклід Кюрдзідіс, Наталія Подольська, Володимир Пресняков, Олексій Кортнєв, Дмитро Пєвцов, Аскольд Запашний, Лінда, і інші", - підкреслює портал.

Нагадаємо, перші відомості про скандал з'явилися у четвер, 26 вересня.

Як повідомляв ONLINE.UA, пресслужба Олега Винника відповіла на закиди та пояснила, що між участю у міжнародному проєкті у Міжнародний день миру не суперечить патріотичній позиції українського співака. Вокаліст у відповідному відео заявив, що не хоче бачити загибелі людей, проте висловитися він вирішив у кругу колег з країни-агресора.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?