Чому Данилюк хоче звільнитися - ЗМІ дізналися причину
Категорія
Політика
Дата публікації

Чому Данилюк хоче звільнитися - ЗМІ дізналися причину

Чому Данилюк хоче звільнитися - ЗМІ дізналися причину
Джерело:  online.ua

Чинний секретар РНБО Олександр Данилюк вирішив залишити посаду через конфлікт з очільником Офісу президента Андрієм Богданом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Telegram-канал "Української правда" - Off the record.

За інформацією журналістів, це протистояння триває кілька місяців. Представники РНБО вважають, що секретар не зумів примиритися з методами роботи Богдана. ОП називає його "малоефективним менеджером".

"Він ніякий та плете інтриги. Не показав результату з моменту призначення. Думали його відправили до США послом, але й це ризиковано", - пояснює неназване джерело.

Нагадаємо, українські ЗМІ проінформували про наміри Данилюка звільнитися у п'ятницю 27 вересня. Сам він з іронією прокоментував ці публікації.

Як повідомляв ONLINE.UA, представництво Офісу президента підтвердило факт написання секретарем РНБО заяви про звільнення напередодні заходів Генасамблеї ООН у Нью-Йорку. Цей документ чекає на розгляд з боку голови держави Володимира Зеленського, який ще не повернувся зі Сполучених Штатів. Сам Данилюк наголосив у Facebook, що його робота триває до відповідного рішення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?