Людина-павук залишиться у Marvel - дивовижна новина від Sony та Disney
Категорія
Культура
Дата публікації

Людина-павук залишиться у Marvel - дивовижна новина від Sony та Disney

Людина-павук залишиться у Marvel - дивовижна новина від Sony та Disney
Джерело:  online.ua

Компанії Marvel та Sony Pictures домовилися про "спільне" майбутнє Людини-павука. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Variety.

Представники організацій виступили зі спільною заявою. Згідно з анонсом, продюсером третього фільму нової серії про Спайдермена стане Кевін Файгі - президент Marvel Studios. Акомпанувати йому буде Емі Паскаль.

Том Голланд також залишиться при ділі та виконуватиме роль Пітера Паркера у майбутньому. Планується, що Людина-павук буде персонажем як сольних стрічок, так і "загальних" фільмів у всесвіті Marvel.

Нагадаємо, прем'єра третьої частини нової кіносерії запланована на 16 липня 2021 року. До нещодавнього часу було відомо, що між Disney і Sony Pictures тривала колосальна суперечка. Причиною її традиційно стали гроші. Компанії не змогли домовитися про спільне використання франшизи.

В умовах відсутності згоди директор Marvel, якою володіє Disney, не міг займати крісло продюсера у нових фільмах. Улюблений персонаж мільйонів землян взагалі міг бути вилучений з кіновсесвіту студії.

Наразі відомо, що представники "Дісней" вважали себе достойними отримувати 50% прибутку від прокату стрічок за умови пропорційного фінансування. Sony виявилася прихильником старої угоди. Документ передбачав надання Disney 5% прокату першого дня та весь прибуток від мерчендайзу.

Як повідомляв ONLINE.UA, Sony Pictures у серпні звинуватили своїх колег Disney у створенні умов, за яких співпраця стала неможливою. Наслідком цього конфлікту, як вже згадувалося, стало б вилучення Людини-павука з кіновсесвіту Marvel та, можливо, хрест на сьогоденній кіносерії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?