Найочікуваніші фільми осені 2019: ТОП-10 головних кінопрем'єр
Категорія
Культура
Дата публікації

Найочікуваніші фільми осені 2019: ТОП-10 головних кінопрем'єр

Найочікуваніші фільми осені 2019: ТОП-10 головних кінопрем'єр
Джерело:  online.ua

Восени 2019 року відбудеться кілька гучних прем'єр фільмів, виходу яких з нетерпінням чекають у всьому світі. Крім виходу довгоочікуваної другої частини хоррора "Воно 2" і п'ятої частини бойовика про ветерана війни Джона Рембо, в прокат вийде ще кілька яскравих кіноновинок, серед яких є українські фільми. ONLINE.UA підготував ТОП-10 найбільш очікуваних фільмів осені 2019, прем'єри яких відбудуться в жовтні і листопаді.

Джокер

Кримінальна драма "Джокер" з Хоакіном Феніксом в головній ролі обіцяє стати найбільш незвичайним проектом студії DC. Фільм розповість відокремлену історію становлення головного лиходія комікс-всесвіту - коміка-невдахи Джокера, який перетворився в збожеволілого клоуна і став принцом злочинного світу. Прем'єра "Джокера" відбудеться 3 жовтня.

Захар Беркут

10 жовтня відбудеться прем'єра українського фільму "Захар Беркут", який Ахтем Сеітаблаєв зняв з досвідченим голлівудським режисером Джоном Винному. Головну роль в картині зіграє зірка Голлівуду Роберт Патрік з "Термінатора 2".

Чаклунка: Володарка тьми

На осінь 2019 року також ще приготувала щось особливе компанія Дісней. 17 жовтня на екрани вийде фільм "Чаклунка: Володарка тьми" з Анджеліною Джолі в головній ролі. За сюжетом Disney обіцяє нам неабиякий конфлікт між злою чаклункою Малефісентою і принцесою Авророю. Суперництво обіцяє бути бурхливим і захоплюючим.

Термінатор: Фатум

31 жовтня на екрани виходить продовження культового бойовика "Термінатор". У шостій частині фільму Сара Коннор протистоятиме новому злу - корпорації "Легіон", що прийшла на зміну поваленого "Скайнету". В "Фатумі" глядачі побачать моделі Rev-9, які в порівнянні Т-1000 дитячі іграшки. Творці фільму обіцяють появу на екрані Джона Коннора і Арнольда Шварценеггера, який знову зіграє легендарного термінатора Т-800.

Доктор Сон

Це сиквел легендарного фільму жахів Стенлі Кубрика "Сяйво", який знятий за романом Стівена Кінга, опублікованому в 2013 році. У ньому головним героєм стане подорослішавший Денні Торренс, роль якого зіграє Юен Макгрегор. На глядачів чекають заплутаний сюжет, постійний саспенс і численні відсилання до "Сяйва". На наш взгдяд, це безпрограшна комбінація для того, щоб картина стала шедевром і новою класикою фільмів жахів.

Додому

7 листопада відбудеться прем'єра драми кримськотатарського режисера Нарімана Алієва "Додому", яка перемогла в липні 2018 року на Одеському кінофестивалі, отримала нагороду огляду в Бухаресті і потрапила в довгий список номінантів на "Оскар" від України. Головну роль у фільмі зіграє Ахтем Сеітаблаєв. Він постане перед глядачами в образі кримського татарина Мустафи.

Мандалорец

Серіал-спин-офф "Зоряних воєн", знятий Джоном Фавро, вийде на екрани 12 листопада. Дія в ньому розгортається після падіння Імперії і до появи Першого ордена. Головний герой - самотній мандалорец-найманець, який подорожує по віддалених куточках галактики.

Ангели Чарлі

У листопаді очікується перезапуск популярного в 2000 роки бойовика, який в новому варіанті придбав ще більше феміністичних рис. У центрі сюжету знову опиняються три героїні, які працюють на приватне агентство і забезпечують безпеку своїм клієнтам. Творці пообіцяли глядачам незвичайний підхід до бойовика, актуальний порядок і якісні екшени. Прем'єра нових "Ангелів Чарлі" запланована на 14 листопада.

Крижане серце 2

28 листопада відбудеться довгоочікувана прем'єра діснеївського мультфільму "Крижане серце-2". На цей раз героям, королеві Ельзі, її сестрі Ганні, Крістофу, Свену і Олафу доведеться відправитися за межі королівства Еренделл, щоб розкрити головну таємницю своєї країни.

Ціна правди

В кінці листопада, 28 числа, на екрани вийде лента під назвою "Ціна правди", в зйомках якої брали участь українські кінематографісти. В основу картини лягла реальна історія британського журналіста Гарета Джонса, який після своєї подорожі в СРСР в 1933 році першим розповів західному світові про криваві злочини сталінського режиму. У картині, зокрема, мова буде йти про український Голодомор.

Раніше ONLINE.UA публікував ТОП-7 відмінностей книги від екранізації однойменного роману Стівена Кінга в фільмі жахів "Воно-2".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?