Ліга Чемпіонів: Реал - Брюгге - де дивитися матч кубку УЄФА
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ліга Чемпіонів: Реал - Брюгге - де дивитися матч кубку УЄФА

Ліга Чемпіонів: Реал - Брюгге - де дивитися матч кубку УЄФА
Джерело:  online.ua

Ввечері у вівторок, 1 жовтня, на полі у матчі 2-го групового етапу Ліги Чемпіонів УЄФА зустрінуться футбольні клуби - мадридський "Реал" та бельгійський "Брюгге". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані Ліги Чемпіонів.

Поєдинок відбудеться на полі рідного стадіону для іспанської команди - "Сантьяго Бернабеу". Його початок запланований на 19:55. Пряму трансляцію вестиме телеканал "Футбол 2".

Слід зазначити, що між "Реалом" та "Брюгге" раніше відбулися два матчі під час європейських клубних турнірів. Одна перемога належить бельгійським футболістам, а ще одна зустріч завершилася нічиєю. Таким чином, різниця у м'ячах складається саме на користь Бельгії - 2 до 0.

Команди борються за місце у групі A. Наразі іспанський клуб посідає 4-ту позицію з 0 балів. Його майбутні опоненти з бельгійського міста посідають 2-гу сходинку, маючи 1 бал.

Як повідомляв ONLINE.UA, FIFA визначилася з найкращим гравцем світу у межах матчів сезону 2018/2019. Нагороду отримав вже легендарний бомбардир з Аргентини - Ліонель Мессі. Він до цього вже мав п'ять подібних. Головний його опонент у цьому конкурсі - нідерландський футболіст Вірджил ван Дейк.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?