Де звіт: адвокат Трампа висунув Луценку гучні звинувачення
Категорія
Політика
Дата публікації

Де звіт: адвокат Трампа висунув Луценку гучні звинувачення

Де звіт: адвокат Трампа висунув Луценку гучні звинувачення
Джерело:  online.ua

Особистий адвокат американського лідера Дональда Трампа Рудольф Джуліані обурений заявами колишнього генпрокурора України Юрія Луценка з приводу скандалу довкола справи Байденів. Про це він написав у своєму Twitter, передає ONLINE.UA.

"Я не можу повірити, наскільки сліпі наші ЗМІ. Вони сліпо використовують прокурора, який корупційно закрив справи проти сина Байдена та його корумпованої компанії. Розслідування не було. Де звіт? Використовуйте здоровий глузд – ті, хто його не втратив. Проаналізуйте це… Хабарництво пропонує щось цінне (гарантія критичної позики на суму 1,2 мільярда доларів) в обмін на офіційні дії (звільнення прокурора, корумпованого чи ні, який розслідує твого сина). Хвалько Байден визнає це. І якщо вам потрібна допомога з тим, чи знав він про сина, ще багато попереду", - написав Джуліані.

Варто зазначити, що раніше особистий адвокат очільника Білого дому Дональда Трампа оприлюднив частину своєї переписки із ексспецпредставником Держдепартаменту США з питань України Куртом Волкером. Оприлюднена переписка підтверджує, що Волкер сконтактував Джуліані з оточенням президента України Володимира Зеленського.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що президент США Дональд Трамп на тлі скандалу, що виник через його розмову з президентом України Володимиром Зеленським, опублікував інтригуюче відео. Цей ролик він присвятив своїй передвиборчій кампанії, але в ньому майже все пов’язано з Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?