"Війна світів" від BBC: з'явився трейлер фантастичного мінісеріалу про вторгнення інопланетян
Категорія
Культура
Дата публікації

"Війна світів" від BBC: з'явився трейлер фантастичного мінісеріалу про вторгнення інопланетян

"Війна світів" від BBC: з'явився трейлер фантастичного мінісеріалу про вторгнення інопланетян
Джерело:  online.ua

Служба BBC презентувала новий трейлер мінісеріалу "Война світів" за мотивами класичного оповідання письменника Герберта Веллса. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube.

Події відбуваються на межі XIX та XX сторіч. Головні герої - молода пара, яка намагається вижити в умовах вторгнення прибульців на стару Велику Британію.

У ролях нової екранізації за Веллсом - Елеонора Томлінсон, Рейф Сполл, Роберт Карлайл. Сценаристом стрічки став Пітер Харнесс, а у крісло режисера запросили Крейга Вівейроса.

"Війна світів" пережила чимало адаптацій - на екрані чи на радіо. Певні елементи оповідання та цих втілень дуже швидко стали своєрідними мемами. Наприклад, триноги прибульців, на яких вони переміщуються по поверхні планет.

Остання повномасштабна екранізація оповідання Веллса належить режисеру Стівену Спілбергу (2006). Він вирішив перемістити події у наш час - початок 2000-х років.

Мінісеріал від BBC розповідає історію, яка сталася під час так званої Едвардіанської епохи (1901 - 1910 рр.) - дуже близько до оригіналу. Це означає, що протистояти прибульцям будуть солдати з гвинтівками, старими гарматами, а також джентльмени у костюмах та капелюхах-казанках.

Прем'єра "Войни світів" відбудеться восени 2019 року. Наразі точної дати не оголошено.

Раніше ONLINE.UA створив підбірку найбільш очікуваних прем'єр нинішньої осені. Серед новинок - фільми голлівудського та українського виробництва, а також серіали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?