Шевченко повертається у "Мілан": нові подробиці
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шевченко повертається у "Мілан": нові подробиці

Шевченко повертається у "Мілан": нові подробиці
Джерело:  online.ua

Головний тренер української збірної з футболу Андрій Шевченко зустрінеться з керівництвом італійського ФК "Мілан" для переговорів стосовно свого повернення у якості тренера. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Gazzetta dello Sport.

За журналістськими відомостями, українець відвідає матч Ліги чемпіонів "Аталанта" - "Шахтар". Після цього відбудеться його зустріч з Паоло Мальдіні - директором "Мілана".

Зазначається, що Шевченко може отримати посаду головного тренера італійської команди у разі звільнення попередника Марко Джампаоло. Той наразі не демонструє великих успіхів - футболісти програли 4 з 6 останніх поєдинків та навіть мають змогу вилетіти з національного турніру.

Передбачається, що Шевченко може паралельно працювати головним тренером української збірної.

Нагадаємо, український футболіст грав за "Мілан" протягом близько 7 років - з 1999 до 2006.

Як повідомляв ONLINE.UA, чутки про готовність керівництва італійського клубу зробити пропозицію "Шеві" з'явилися нещодавно. Джампаоло має тиждень, щоб виправити ситуацію зі своїми підопічними. У разі нової невдачі він залишить команду, а на його місце може прийти українець, знайомий з "Міланом".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?