Радник Зеленського зважився на відверте зізнання
Категорія
Технології
Дата публікації

Радник Зеленського зважився на відверте зізнання

Радник Зеленського зважився на відверте зізнання
Джерело:  online.ua

Очільник представництва Університету Сингулярності в Україні і радник-футуролог Володимира Зеленського Ігор Новіков дав відверте інтерв'ю. Він завітав у студію програми "Про що говорять чоловіки" та поділився відвертим зізнанням, передає ONLINE.UA.

Новіков поміркував про інтимні речі. Зокрема, чоловік зазначив, що хотів би спробувати секс з роботом. Радник наголосив, що, можливо, зробив би це, але тільки за згодою дружини. Окрім того, його зацікавило, чи буде робот Саманта, яку навчили відмовляти в сексі, "телефонувати партнеру о першій годині ночі і питати, коли він приїде додому".

Також радник президента наголосив, що раніше "не бачили секс в тих кількостях, в яких він зараз є в інтернеті". На думку чоловіка, інтимний зв'язок перестав бути "забороненим плодом", й інтерес до нього падає. На думку новікова, настільки радикальні речі, як фалоімітатор, підключений до інтернету, який збирає дані, може бути небезпечний. Ці дані можуть потрапити не в ті руки і стати причиною шантажу і вимагання.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  робот Софія в ефірі одного з українських телеканалів відповіла на запитання, що вона думає про президента Росії Володимира Путіна  і як ставиться до бога. Софія зізналася, що з очільником Кремля поки не знайома.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?