ДБР почало розслідування порушень Луценка - подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

ДБР почало розслідування порушень Луценка - подробиці

ДБР почало розслідування порушень Луценка - подробиці

Державне бюро розслідувань порушило кримінальну справу у відношенні колишнього генпрокурора Юрія Луценка. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За словами представниці установи Анжеліки Іванової, провадження розпочато через можливе зловживання владою з боку експосадовця.

"Зареєстровано провадження за заявою чинного народного депутата щодо можливого вчинення кримінального правопорушення колишнім генпрокурором за попередньою змовою з іншими особами, а саме – зловживання службовим становищем шляхом сприяння незаконному зайняттю гральним бізнесом", - пояснила речниця.

Згідно з публікацією агентства Інтерфакс-Україна, початком розслідування стало звернення голови парламентської фракції "Слуга Народу" Давида Арахамії.

Наразі відомо, що бюро маж одну добу для занесення відомостей у ЄРДР у разі надходження невеликого обсягу фактів. Це дає змогу перевірити надану інформацію та зареєструвати провадження.

Як повідомляв ONLINE.UA, Юрій Луценко міг надати неправдиву інформацію щодо родини Байденів адвокатові президента США Дональда Трампа. Саме це може пояснювати зацікавленість Рудольфа Джуліані у такому компроматі та нещодавні заяви ексгенпрокурора про те, що Гантер Байден не порушував законів України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?