Ми вимагаємо: три фракції неочікувано звернулися до Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми вимагаємо: три фракції неочікувано звернулися до Зеленського

Ми вимагаємо: три фракції неочікувано звернулися до Зеленського
Джерело:  online.ua

Партії "Голос", "Європейська солідарність" і "Батьківщина" вимагають від українського лідера Володимира Зеленського пояснити свою позицію щодо деокупації і реінтеграції Донбасу. З даною заявою виступив голова фракції "Голос" Сергій Рахманін, передає ONLINE.UA.

"Я виступаю від імені трьох фракцій: Європейська солідарність, Голос і Батьківщина. Під час перерви ми узгоджували загальну пропозицію президенту України особисто донести депутатському корпусу і громадськості свою позицію щодо подальшої деокупації і реінтеграції тимчасово окупованих територій Донецької і Луганської областей", - сказав він.

 Окрім того, народні обранці кличуть в Раду міністра закордонних справ Вадима Пристайка і начальника Генштабу ЗСУ Руслана Хомчака для звіту про ситуацію на Донбасі.

"Ми вимагаємо сьогодні о 16:00 прийти у Верховну Раду міністра закордонних справ Пристайка і голову Генерального штабу Хомчака, щоб вони озвучили позицію щодо конкретних дій, які відбуваються на сході України", - сказав він.

 Спікер ВР Дмитро Разумков пообіцяв, що передасть відповідне запрошення.

 "У всіх є робочі плани, але ми передамо цю пропозицію", - сказав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, прессекретарка представника України на переговорах в Мінську Леоніда Кучми Дарка Оліфер опублікувала у Facebook скан документа, який він підписав напередодні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?