ЗМІ з'ясували умови, на яких Шевченко повернеться у "Мілан"
Категорія
Спорт
Дата публікації

ЗМІ з'ясували умови, на яких Шевченко повернеться у "Мілан"

ЗМІ з'ясували умови, на яких Шевченко повернеться у "Мілан"
Джерело:  online.ua

Головний тренер футбольної збірної України Андрій Шевченко висловив зацікавленість у поверненні в "ФК "Мілан" у якості тренера. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на журналіста Танкреді Палмері з TUTTOmercatoWEB.

За його інформацією, зустріч українського футболіста та керівництва італійського клубу відбулася після матчу "Аталанта" - "Шахтар" у Мілані.

Шевченко дав попередню згоду на тренерство у команді. Він оголосив свої вимоги. Головна з них - право розпочати роботу у листопаді. Це необхідно українцеві для завершення кваліфікації збірної на Євро-2020.

Окрім того, тренер планує зберегти чинний склад штабу, який працює разом з ним у національній команді.

Зі свого боку керівництво "Мілана" вирішило взяти трохи часу на обмірковування цієї відповіді. Паралельно клуб розглядає інші варіанти щодо головного тренера. Серед них - Руді Гарсія та Массіміліано Аллегрі.

Як повідомляв ONLIEN.UA, у "Мілані"не вдоволені роботою нинішнього головного тренера Марко Джампаоло. Під його очільництвом італійські футболісти програли 4 з 6 останніх матчів. Така ситуація є загрозливою для команди, бо вона може втратити місце у національному турнірі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?