Названо найкращі фільми жахів останнього десятиліття
Категорія
Культура
Дата публікації

Названо найкращі фільми жахів останнього десятиліття

Названо найкращі фільми жахів останнього десятиліття
Джерело:  online.ua

Rotten Tomatoes склав рейтинг кращих фільмів жахів останнього десятиліття. Лідером ТОП-10 кращих хорроров, які вийшли в прокат після 2010 року став фільм "Ми", який зняв американський режисер Джордан Пив. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт видання.

До першої трійки кращих фільмів жахів останнього десятелітія також увійшов ще один хоррор Джордана Пила під назвою "Геть". Він вийшов на екрани в 2017 році. На третьому місці рейтингу фільм жахів "Тихе місце" Джона Красінскі, в якому дії відбуваються в 2020 році в постапокаліптичному світі, коли людиноподібні монстри винищили майже всіх людей.

У ТОП-10 кращих хорроров десятиліття увійшли: "Бабадук", фільми "Воно", що вийшли на екрани в 2015 і 2017 році, "Реінкарнація", "Відьма", "Реальні упирі", "В тіні".

Трейлери кращих фільмів жаху останнього десятиліття (відео):

Раніше ONLINE.UA робив добірку кращих кінопрем'єр осені 2019 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?