Данилюк зважився на ще одне резонансне зізнання
Категорія
Україна
Дата публікації

Данилюк зважився на ще одне резонансне зізнання

Данилюк зважився на ще одне резонансне зізнання
Джерело:  online.ua

Колишній секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олександр Данилюк зізнався, що був присутній під час липневої телефонної розмови президентів України і США - Володимира Зеленського і Дональда Трампа. Про це він розповів в ефірі однієї з українських радіостанцій, передає ONLINE.UA.

Журналісти зажадали почути подробиці, однак Данилюк сказав, що поділиться ними "не зараз, а може, навіть ніколи".

"Я вважаю, що це буде непрофесійно. Це розмова двох глав держав. І точно я не маю права це коментувати. Має бути довіра у відносинах між керівниками. Зокрема, їхніми командами", - пояснив він.

 Також політик зазначив, що наразі у двосторонніх відносинах Україна-США дуже непроста ситуація, на якій дуже просто зіграти.

Раніше повідомлялося, що після оприлюднення стенограми липневої телефонної розмови президента України Володимира Зеленського та американського лідера Дональда Трампа  218 конгресменів Палати представників США підтримали рішення направити в Сенат питання про імпічмент Трампа. Вони вважають, що ці переговори "показують класичний шантаж мафіозного типу стосовно лідера іноземної держави".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?