Продовження Твін Пікс: в інтернеті з'явилися приголомшливі чутки
Категорія
Культура
Дата публікації

Продовження Твін Пікс: в інтернеті з'явилися приголомшливі чутки

Продовження Твін Пікс: в інтернеті з'явилися приголомшливі чутки
Джерело:  online.ua

"Голлівудський музей жаху" розпочав серію натяків на створення нового сезону серіалу "Твін Пікс". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter.

Згадана організація наприкінці вересня стверджувала: "Дехто, кого ми знаємо, знає ще декого, хто проговорився про щось дуже цікаве, що стосується майбутнього "Твін Пікса"! Якщо це правда, 2020 року ми будемо верещати та стрибати!".

Потім музей продовжив твітити, що відомості його представники отримали від команди "Твін Пікса", а оприлюднили новину через те, що ніхто не говорив про її секретність.

Слід відзначити, у складі ради директорів присутня Дженніфер Лінч - донька режисера Девіда Лінча та авторка книги "Секретний щоденник Лори Палмер".

Актор Майкл Хорс, який втілив у серіалі помічника шерифа Хоука, 1 жовтня оприлюднив в Instagram світлину. Вона демонструє його персонажа та іншого помічника Енді Бреннана, який закликає Хоука до тиші жестом.

У той же день спеціальний агент ФБР Дейл Купер - Кайл Маклаклен - заявив у Twitter, що сьогодні думав про пончики. Він доповнив публікацію своїм фото у костюмі. Фанатам актор нічого додатково не відповів.

Безпосередньо Девід Лінч у середині вересня раптово написав твіт про те, як він полюбляє округ Кінг. Можна було б проігнорувати, проте саме у цій локації фільмували серіал. Також режисер згадав про любов до знімальної команди.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Інтернеті продемонстрували трейлер майбутньої стрічки про Гарлі Квінн. Фільм отримав назву "Хижі пташки" та буде продовженням відомого "Загону самогубців".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?