У Шевченка зробили гучну заяву про переїзд до Мілана - подробиці
Категорія
Спорт
Дата публікації

У Шевченка зробили гучну заяву про переїзд до Мілана - подробиці

У Шевченка зробили гучну заяву про переїзд до Мілана - подробиці

Штаб футбольної збірної України не має відомостей про можливий перехід Андрія Шевченка до клубу "Мілан". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За словами Андреа Мальдери - помічника головного тренера, немає жодних розглядань щодо подібних питань. Він нагадав - Шевченко дійсно грав за "Мілан" та його пов'язують з ним.

"Однак, наскільки я знаю, конкретних пропозицій від Мілана не було. Шевченко продовжує розвиватися, і в майбутньому його шлях з цією командою може перетнутися. Але це не варіант найближчим часом", - стверджує Мальдера.

Він пояснив, що головний тренер разом з усім штабом працює над виведенням збірної у Євро-2020.

Спортивні ЗМІ протягом останніх днів публікують відомості про великі проблеми італійського клубу стосовно тренерського складу. Керівництво через це задумало знайти заміну.

Як повідомляв ONLINE.UA, Андрій Шевченко відвідав Мілан у день матчу "Аталанта" - "Шахтар". Після завершення гри він зустрівся з директором "ФК "Мілан". За інформацією журналістів, "Шева" зробив контрпропозицію, яка полягає у наданні йому відтермінування для праці у "Мілані".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?