Україну накриють потужні магнітні бурі - небезпечні дати
Категорія
Україна
Дата публікації

Україну накриють потужні магнітні бурі - небезпечні дати

Україну накриють потужні магнітні бурі - небезпечні дати
Джерело:  online.ua

У неділю, 6 жовтня Україну накриє чергова магнітна буря. Її рівень оцінюють в чотири бали, що свідчить про те, що метеоудар буде не надто серйозним, але метеозалежні люди можуть відчувати його негативні наслідки на собі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця ФІАН.

Магнітна буря 6 жовтня стане першою в серії метеоударів, які обрушаться на Україну в жовтні 2019 року. В кінці місяця 24, 25 і 26 жовтня очікуються сильні магнітні коливання, які досягнуть рівня G1, а значить, що самопочуття почне погіршуватися ще напередодні, 23 жовтня.

У дні магнітних бур люди можуть відчувати погіршення самопочуття - сонливість, головний біль, дратівливість, підвищення артеріального тиску, напади стенокардії. Тому медики рекомендують в небезпечні дні навіть тим, у кого немає хронічних захворювань, максимально убезпечити себе від коливань космічної погоди.

Фахівці кажуть, що в дні магнітних бур потрібно більше гуляти на свіжому повітрі і обмежити для себе фізичні навантаження. Вони радять під час метеоударів утримуватися від алкоголю і куріння, побільше спати і максимально розвантажуватися від усього, що може втомлювати.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що вчені назвали найсильніший вид болю. На першому місці - біль від запалення трійчастого нерва. На другому місці - біль від старих травм. Далі в рейтингу - біль, пов'язаний з онкологічними захворюваннями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?