Зеленський анонсував масштабну зустріч
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський анонсував масштабну зустріч

Зеленський анонсував масштабну зустріч
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський анонсував так званий прес-марафон для журналістів, який відбудеться 10 жовтня у новому фудмаркеті Kyiv Food Market у центрі Києва. Про це повідомив Офіс президента у Facebook, передає ONLINE.UA.

"У четвер, 10 жовтня, о 10:00 розпочнеться прес-марафон з українським лідером Володимиром Зеленським. Глава держави відповідатиме на запитання журналістів протягом усього дня", - сказано в повідомленні.

Вказано, що представники медіа ставитимуть запитання главі держави групами по 7-10 осіб. Групи змінюватимуть одна одну щопівгодини. Формуватимуться вони за списком акредитації.

"Кожне медіа отримає у відповідь на свій лист підтвердження зі вказаним часом для зустрічі з президентом. Також представники ЗМІ матимуть змогу працювати у прес-центрі, організованому на території Kyiv Food Market, де здійснюватиметься пряма трансляція інтерв’ю", - додала пресслужба.

Також зазначається, що марафон транслюватиметься онлайн у соцмережах на офіційних акаунтах Офісу президента.

Як повідомляв ONLINE.UA, народний депутат від "Європейської солідарності"Олексій Гончаренко просить ДБР відкрити провадження щодо українського лідера Володимира Зеленського за "зловживання владою".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?