В Кабміні повідомили чудову новину щодо тарифів на опалення
Категорія
Економіка
Дата публікації

В Кабміні повідомили чудову новину щодо тарифів на опалення

В Кабміні повідомили чудову новину щодо тарифів на опалення
Джерело:  online.ua

Український уряд наразі не планує заходів для збільшення тарифів на опалення. З даною заявою на брифінгу після засідання Кабміну виступив прем’єр-міністр Олексій Гончарук, передає ONLINE.UA.

"Сьогодні ніяких рішень щодо підвищення тарифів не приймалося і уряд не планує найближчим часом робити щось таке, щоби підвищились тарифи", – сказав він, відповідаючи на запитання журналістів.

Окрім того, Гончарук наголосив, що рішення про це приймає не лише уряд і давати прогноз на майбутнє відмовився.

"По-друге коли ми підійдемо до прийняття цього рішення, дамо цьому необхідну оцінку. Я не Нострадамус. Ми прагнемо зробити так, щоби тариф не збільшувався, все для цього робимо, але це не лише від нас залежить. Зараз я не хотів би давати відповідь на це питання. У мене її немає", – зазначив прем’єр.

Нагадаємо, календарна дата старту опалювального сезону в Україні — 15 жовтня. Але в кожному регіоні органи місцевого самоврядування самі вирішують, коли і де включати опалення. Тому 7 жовтня в деяких містах було вирішено позапланово почати опалювальний сезон через похолодання. Вмикати опалення в житлові будинки влада поки не поспішає, тому що це недоцільно і нерентабельно — вже в кінці тижня синоптики обіцяють поліпшення погодних умов.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Україну засипає снігом. Зокрема, жовтневий снігопад накрив західні регіони України — Карпати і гірськолижні курорти країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?