Прес-марафон Зеленського: трансляція великого спілкування з медіа
Категорія
Політика
Дата публікації

Прес-марафон Зеленського: трансляція великого спілкування з медіа

Прес-марафон Зеленського: трансляція великого спілкування з медіа
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський відвідає у четвер, 10 жовтня, локацію Kyiv Food Market для великого спілкування з пресою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Офіс президента.

За офіційними даними, голова держави відповідатиме на питання журналістів протягом усього дня. Захід отримав назву прес-марафону. Він починається о 10:00.

"Формат заходу: представники медіа ставитимуть запитання Главі держави групами по 7-10 осіб. Групи змінюватимуть одна одну щопівгодини. Формуватимуться вони за списком акредитації", - пояснили в ОПУ.

Слід відзначити, що Зеленський ще влітку дав обіцянку провести велику прес-конференцію з нагоди 100 днів свого президентства. Виступ так і не був організований. Це стало приводом для критики з боку представників ЗМІ.

Наразі невідомо, до якої години триватиме прес-марафон. ONLINE.UA налаштує пряму трансляцію виступу президента.

Очікується, що державний лідер відповість на запитання щодо так званої "формули Штайнмаєра", розведення військ на Донбасі, а також вчинків та заяв своєї прес-секретарки Юлії Мендель. Ці тези стали топ-темами останніх днів.

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Зеленський проінформував, що Київ наразі не має спеціальної "формули" для деокупації Криму на кшталт "формули Штайнмаєра". Він стверджує, що Україна не зможе з цим впоратися та наголосив на підтримці з боку інших країн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?