Буду захищати: стало відомо, як Зеленський ставиться до конфлікту з ПриватБанком
Категорія
Економіка
Дата публікації

Буду захищати: стало відомо, як Зеленський ставиться до конфлікту з ПриватБанком

Буду захищати: стало відомо, як Зеленський ставиться до конфлікту з ПриватБанком
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський пообіцяв захищати державні інтереси у конфлікті навколо ПриватБанку. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на трансляцію пресмарафону у Kyiv Food Market.

За його словами, він готовий захищати Україну, але жодному з суддів ще не дзвонив з початку каденції.

"Я, чесно кажучи, поки що в своєму житті жодному з суддів не дзвонив, не спілкувався з жодним із них телефоном, хоча в мене як у людини дуже багато питань до нашого суду, але я не маю права впливати. Подивимось на результат, якщо результат буде такий, що мені потрібно буде захищати країну, я буду захищати нашу державу", - відповів Зеленський.

Президент пояснив, що конфлікт навколо "ПриватБанку" та його колишніх акціонерів - Ігоря Коломойського та Геннадія Боголюбова - складна та довга проблема.

Зеленський вранці у четвер, 10 жовтня, розпочав пресмарафон, під час якого відповідатиме на питання представників медіа.

Як повідомляв ONLINE.UA, український президент розповів, у чому помиляється його попередник- Петро Порошенко. Зеленський вважає, що той забув про завершення своєї президентської каденції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?