Він не може бити мене по обличчю: Зеленський емоційно прокоментував нещодавній скандал
Категорія
Україна
Дата публікації

Він не може бити мене по обличчю: Зеленський емоційно прокоментував нещодавній скандал

Він не може бити мене по обличчю: Зеленський емоційно прокоментував нещодавній скандал
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський заступився за свою речницю Юлію Мендель, яка не дала журналістові "Схем" Сергію Андрушку підійти до нього, передає ONLINE.UA.

"Можна я вам чесно скажу? Я, звичайно, пана Андрушка бачив багато разів. Мені здається, поводиться він, кілька разів я це бачив, не зовсім коректно. По-перше, так, в принципі, чоловік не має поводитися щодо жінки, чи до дівчини. Він здоровий мужик, чесно, якби я не був президентом, я б йому, звичайно, відповів по-іншому ... Він здоровий хлопець, він нападає ... ну, він нападає, ну, дійсно це так ... він стрибає", - пояснив глава держави.

За словами Зеленського, коли до нього підходив Андрушко, то він просив охорону пропустити його.

"Хлопці, я вас прошу відійдіть". Чому? Тому, що він зашибе їх просто. Згідно з журналістської етики, згідно з іншими людськими, якимось, відносинами, розумієте, він не може мікрофоном бити мене по обличчю ... Я вважаю, що він дуже часто вів себе не етично.Юля, звичайно ж, як прес-секретар не мала права так реагувати, але емоційно, знаєте, ну, як "виснаження", є таке прекрасне слово: емоційне виснаження. Вона теж людина, і вона не зло, вона прес-секретар", - додав український лідер.

Сама Мендель після цих слів пожартувала: "І тепер ми знаємо, що я вмію штовхатися".

Нагадаємо, що раніше Юлія Мендель  відмовилась давати свідчення  в ГПУ, зазначивши, що сам допит є політизованим і може бути використаний проти неї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?