Міноборони відповіло, коли в Україні з'являться американські Javelin
Категорія
Україна
Дата публікації

Міноборони відповіло, коли в Україні з'являться американські Javelin

Міноборони відповіло, коли в Україні з'являться американські Javelin
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Голова Міністерства оборони України Андрій Загороднюк заявив, що Київ планує здійснити тестове придбання протитанкових ракетних комплексів Javelin, які виробляють США. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на Інтерфакс-Україна.

За його словами, це буде зроблено вже у 2019 році.

"Ми працюємо над питаннями модернізації озброєння, військової техніки. Як ви знаєте, ми купуємо Javelin цього року - це буде перша тестова купівля. Ми продовжуємо напрацьовувати подібні угоди з нашими партнерами і сподіваємося, що наступного року ми зможемо показати ще певні результати з цього питання", - пояснив міністр.

Він додав, що чинна українська влада має намір зробити систему державних закупівель не такою секретною, якою вона є наразі. Це потрібно, щоб українці могли бачити, куди спрямовані бюджетні кошти.

Як повідомляв ONLINE.UA, представники РНБО у четвер, 10 жовтня, проведуть вкрай важливу зустріч, яка стосується розподілу бюджетних коштів оборонної галузі на 2020 рік. Зокрема, під час заходу виступить очільник Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко, який вважає фінансування його установи недостатнім.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?