Потап вперше показав, чим займається Настя Каменських на кухні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Потап вперше показав, чим займається Настя Каменських на кухні

Потап вперше показав, чим займається Настя Каменських на кухні
Джерело:  online.ua

Український репер та продюсер Олексій Потапенко невтомно ділиться подробицями спільного життя з співачкою Настею Каменських, з якою він одружився у травні 2019 року. На своїй сторінці в соцмережі Потап показав знімки красуні на кухні, які доповнив розлогим коментарем, передає ONLINE.UA.

На нових світлинах Настя позує у спокусливому шкіряному платті і чорному жакеті у себе вдома та робить селфі на телефон. Артистка виглядає яскраво з ідеальним макіяжем та укладкою.

У коментарях Потапенко похизувався своєю дружиною, назвавши її суперзіркою.

"Прикольно жити з суперзіркою, вона іноді повертається додому в крутих нарядах і класному настрої і виглядає неймовірно сексуально", - написав Потап.

Фанати зазначають, що реперу дуже пощастило з дружиною - красивою та талановитою.

"Щастя любить тишу, проте ми всі хочемо знати, що у вас все добре; а хто буде готувати? спочатку борщ - потім селфі; всі чоловіки просто заздрять Потапу; надіємося, на кухні Настя не тільки фотографується", - пишуть підписники.


Настя Каменських / Instagram / @realpotap

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 23 травня відгриміло розкішне весілля співачки Насті Каменських та репера Потапа. За словами друга молодят, відомого артиста Андрія Данилка, тільки банкет обійшовся парі у близько 3 мільйони гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?