Президент розповів, чого ніколи не побажає для Донбасу
Категорія
Україна
Дата публікації

Президент розповів, чого ніколи не побажає для Донбасу

Президент розповів, чого ніколи не побажає для Донбасу

Президент України Володимир Зеленський стверджує, що не має гарантій щодо відсутності "заморозки" війни на Донбасі у майбутньому. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на "Українську правду".

За його словами, такого сценарію він ніколи не побажає для Донбасу.

"Я би дуже не хотів, щоб конфлікт на Донбасі був замороженим. Я би дуже не хотів, щоб у нас було Придністров’я чи Абхазія. Я дуже цього не хочу... Але я не можу сказати і гарантувати на 100%, що це не станеться. Тому що, чесно кажучи, а що зараз? А зараз так і є – зараз там у нас Придністров’я фактично: відносин немає, гуманітарна місія хоч якась там є і постріли", - підкреслив Зеленський.

Український державний лідер стверджує, що наразі стрілянина та зіткнення - це єдині відмінності між Донбасом з одного боку і Придністров'ям та Абхазією з іншої. В умовах відсутності жодних відносин не буде важливим, чи є там паркан з мінуванням.

Як повідомляв ONLINE.UA, під час пресмарафону у Києві Володимир Зеленський дав оцінку вірогідності виникнення громадянської війни в Україні. Він вважає, що так звана "формула Штайнмаєра" не може стати приводом, але у державі існують певні дестабілізаційні сили.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?