Іван Дорн випустив кліп про зникаючих птахів: цікаве відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Іван Дорн випустив кліп про зникаючих птахів: цікаве відео

Іван Дорн випустив кліп про зникаючих птахів: цікаве відео
Джерело:  online.ua

Відомий український співак Іван Дорн випустив соціально важливий кліп на пісню "Дичь", який присвятив зникненню рідкісних птахів. У відео артист використовував голоси куріпки, неяситі та вівчарика товстодзьобого, які страждають від діяльності людей у всьому світі. Прем'єра нового кліпу Дорна відбулася на офіційному YouTube-каналі музиканта 10 жовтня, повідомляє ONLINE.UA.

Свій новий кліп Дорн записав для першого некомерційного лейбла Birds Records. Всі зароблені на ньому гроші він відправить на зміцнення гнізд зникаючих видів птахів. У відео Дорн привертає увагу до того, що птахи страждають від будь-якої людської діяльності: будівництва доріг і будинків, вирубки лісів, забруднення річок, обробки землі і зерна отрутними хімікатами та пестицидами. Коментуючи свій новий кліп, Дорн висловив надію, що люди залишаться небайдужими до всього того, що відбувається і тоді птиці заживуть "як люди".

"Захоплююся, коли популярність правильно застосовують! Сингл дуже сподобався, давайте разом робити конкретні дії по захисту навколишнього середовища", "Круто, що сучасна творчість і природа так вдало злилися воєдино", "Дуже правильний текст і посил пісні, спасибі за те, що продовжуєш заглиблюватися в тему реальних світових проблем, а не просто пишеш пісні для заробітку і кар'єрного розвитку","Відмінний трек, зайшло! Допоможіть зберегти голоси птахів!","Нарешті-то не чергова бездушна пісня, а музика зі змістом!","До мурашок ", - коментують новий кліп Дорна в мережі.

За кілька годин після прем'єри кліп Дорна про зникаючих птахів переглянули понад 55 тисяч користувачів мережі. Вони сподіваються, що це відео проб'ється в тренди і приверне якомога більше уваги людей до глобальних проблем екології.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що GOVOR, він же молодий і талановитий співак Дмитро Говоренко, продовжує підкорювати українців своєю творчістю. Днями він презентував довгоочікуваний кліп на пісню "Мрій", який не залишив байдужими шанувальників виконавця.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?