MOZGI рятують планету від вторгнення космічних овець в новому кліпі Space Sheeps
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

MOZGI рятують планету від вторгнення космічних овець в новому кліпі Space Sheeps

MOZGI рятують планету від вторгнення космічних овець в новому кліпі Space Sheeps
Джерело:  online.ua

На завершення всесвітнього тижня космосу гурт MOZGI вносить свій внесок в космічну науку футуристичним кліпом-блокбастером. Спецагенти Baby Po (Потап), MR.POZ (Позитив), UNCLE V (Дядя Вадя) і Bloodless (DJ Bloodless) відправляються на виконання міжгалактичної місії Space Sheeps. Космічні вівці готуються завоювати планету і не очікують зустрічі з силою музичної енергії MOZGI, передає ONLINE.UA.

 Режисером відео став Олексій Махуренко, який зняв кліп на трек Digitalization.

"Хлопці, ну це просто шедевр ж, треба ж було таке придумати; ви неймовірні - дуже довго чекав цей кліп; класно, що в нашій країні так багато артистів, які роблять не тільки якісну музику, а ще й якісні кліпи; коли Потап та Позитив все встигають; це не гурт - це жива легенда; Потап - це просто машина креативу; тепер це мій улюблений трек", - пишуть фанати в коментарях до відеороботи.

Новий альбом MOZGI, який вже доступний в Apple Music, обіцяє стати не менш захоплюючою пригодою. До 5-річчя гурту українські музичні космонавти вирушать в політ на ракеті Middle Finger, щоб передати привіт з майбутнього.

Як повідомляв ONLINE.UA, 5 жовтня в київському Палаці Спорту відбулося наймасштабніше та довгоочікуване шоу цієї осені — VISLOVO. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?