Вражаюче видовище: відома британська співачка зняла кліп на столичній Троєщині
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вражаюче видовище: відома британська співачка зняла кліп на столичній Троєщині

Вражаюче видовище: відома британська співачка зняла кліп на столичній Троєщині
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома британська співачка Charli XCX зняла на околицях Києва кліп на свою пісню в стилі хіп-хоп "White Mercedes", повідомляє ONLINE.UA.

У новій відеоробить красуня їздить на великому білому позашляховику, який в кінці пісні ефектно згорає. Що цікаво, знімали кліп на пісню на пустирі, що біля Троєщини.

Варто зазначити, що у зйомках також взяла участь українська продакшн-студія Radioaktive Film.

На фоні видніються житлові будинки та індустріальні будівлі масиву. Майже за добу у ютубі відео набрало понад 200 тисяч переглядів та чимало схвальних коментарів.

"В цьому кліпі є своя певна магія; на цю красуню можна дивитися вічно; жаль машинку - краще б віддали мені; які класні локації; ось що виходить, коли за роботу беруться професіонали; ефектний відеоряд", - пишуть фанати в коментарях до кліпу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російський репер Л ігалайз (Андрій Меньшиков) презентував новий сміливий гостросоціальний кліп на пісню "Застій 2.0", який швидко став справжнім хітом мережі. У відеороботі артист співає про жахливу ситуацію, яка склалася в Росії, і навіть згадує "подвиги" Путіна в Україні, Сирії та Британії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?