У NASA анонсували, коли SpaceX відправить у космос перших космонавтів
Категорія
Технології
Дата публікації

У NASA анонсували, коли SpaceX відправить у космос перших космонавтів

У NASA анонсували, коли SpaceX відправить у космос перших космонавтів
Джерело:  online.ua

Керівництво NASA анонсувало першу космічну місію для модуля Crew Dragon від SpaceX із залученням екіпажу. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на Reuters.

За словами директора агентства Джима Брайденстайна, місія відбудеться у першому кварталі 2020 року, якщо усе пройде за планом.

Наразі конструктори SpaceX працюють над вирішенням проблеми, яку продемонстрував вибух під час безпілотного запуску Crew Dragon у квітні.

Брайденстан підкреслив, що NASA оцінює розробку капсули для екіпажу як ключовий момент у нових завоюваннях космосу. Зокрема, йдеться про відновлення "запуску американських астронавтів в американських ракетах з американської землі". Цього не відбувалося з часів завершення програми Space Shuttle у 2011 році.

Директор космічного агентства у четвер, 10 жовтня, відвідав цех SpaceX у каліфорнійському Готорні. "Екскурсію" вів йому сам засновник компанії Ілон Маск.

Нагадаємо, спільними зусиллями NASA та SpaceX планували відправити Crew Dragon з двома космонавтами у тестовий політ ще 2019 року. Вони сподівалися доставити дослідників на Міжнародну космічну станцію.

Як повідомляв ONLINE.UA, американський науковець пояснив неможливість одного з основоположних моментів у фільмі "Інтерстеллар". Він вважає, що на планетах біля чорної діри неможливо вижити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?