Не можу повірити: нобелівський астроном зробив гучну заяву про існування іншопланетян
Категорія
Технології
Дата публікації

Не можу повірити: нобелівський астроном зробив гучну заяву про існування іншопланетян

Не можу повірити: нобелівський астроном зробив гучну заяву про існування іншопланетян
Джерело:  online.ua

Фахівець у галузі космічних наук Дідьє Квелоц стверджує, що людство обов'язково знайде інші форми життя у наступні 30 років. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Newsweek.

Швейцарський вчений у 53 роки отримав Нобелівську премію з фізики. У 1995 році він відкрив першу екзопланету. Зараз науковець відмовляється вірити в одинокість людства, посилаючись на кількість джерел потенційного життя.

"Я не можу повірити в те, що ми єдина жива сутність в цілому всесвіті. В ньому надто багато планет і надто багато зірок, а також хімії. Ця хімія могла призвести до зародження життя й в інших місцях", - вважає Квелоц.

На його думку, людство завдяки просунутим технологіям вже у найближчі 30 років з'ясує, чи існує життя поза Землею. Перш за все йдеться про можливості фіксування біологічної активності.

Нагадаємо, Дідьє Квелоц у 1995 році працював разом із Майклом Майором. Вони зареєстрували першу у науці планету за межами Сонячної системи.

Об'єкт завбільшки з Юпітер отримав назву 51 Pegasi b. Він прив'язаний до зірки за 50 світлових років від Землі. З того часу людство зафіксувало понад 4 тисячі інших екзопланет у різноманітних куточках космосу.

Як повідомляв ONLINE.UA, очільники NASA та SpaceX запланували перший політ нового модулю Crew Dragon з екіпажем вже на перший квартал 2020 року. Космічне агентство США назвало капсулу ключовим елементом чинної програми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?