Не ігноруйте загрози Росії: Польща виступила з гучним закликом до Європи
Категорія
Політика
Дата публікації

Не ігноруйте загрози Росії: Польща виступила з гучним закликом до Європи

Не ігноруйте загрози Росії: Польща виступила з гучним закликом до Європи
Джерело:  online.ua

Польський глава Анджей Дуда виступив з гучною заявою, в якій закликав країни Євросоюзу солідарно тиснути на Росію, яка становить загрозу всій Центральній і Східній Європі. Він вважає, що в ЄС повинні підтримувати всі ініціативи НАТО, спрямовані на боротьбу з російською агресією. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Польське радіо.

"Не дивлячись на те, як оцінюємо діяльність НАТО в регіоні Центральної та Східної Європи, ми повинні солідарно тиснути на Російську Федерацію. Про те, наскільки небезпечною є Росія, можуть сказати багато держав, які знаходяться в безпосередній досяжності російських балістичних ракет", - заявив Дуда на зустрічі лідерів "Групи Аррайолуш" в Афінах, в яку входять Австрія, Фінляндія, Німеччина, Латвія, Польща, Португалія, Словенія, Угорщина та Італія.

Президент Польщі пояснив, що вважає інтенсивне співробітництво Варшави з США не альтернативою співпраці з НАТО, а тільки лише доповненням і зміцненням цієї співпраці. Він заявив, що в ЄС можуть розраховувати на повну підтримку Польщею всіх ініціатив, які будуть синергічними для НАТО, а також будуть служити підтримці і зміцненню трансатлантичних відносин, а не їх маргіналізації.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін готовий до нової війни і в разі виникнення глобального конфлікту може вдарити по німецькому місту Бремерхафен, яке є основним американським наземним портом для висадки в Європі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?