В Україні жорстко відреагували на скандальну зустріч Ердогана з делегацією з Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні жорстко відреагували на скандальну зустріч Ердогана з делегацією з Криму

В Україні жорстко відреагували на скандальну зустріч Ердогана з делегацією з Криму
Джерело:  online.ua

Офіційна зустріч президента Туреччини Реджепа Ердогана з російською делегацією, в складі якої були так звані "кримські депутати" Наталія Поклонська і Руслан Бельбек, викликала стурбованість у офіційного Києва. МЗС України направили до Туреччини ноту протесту і викликали посла Туреччини. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу українського дипвідомства.

"Інформація про зустріч президента Ердогана з політиками, незаконно обраними на окупованій території України, викликає занепокоєння. Україна вже направила ноту протесту Туреччини через цю зустріч. Посла Туреччини в Україні запрошені в МЗС", - заявили в міністерстві закордонних справ.

Нагадаємо, зустріч Ердогана з путінської делегацією в Туреччині відбулася напередодні, 12 жовтня. Як виявилося, в складі делегації з Росії були Наталія Поклонська і Руслан Бельбек, які обрані Москвою "депутатами" окупованого українського півострова. Фотографіями із зустрічі з Ердоганом Поклонська похвалилася в мережі. Українці обурилися тим, що відбувається - вони вважають, що своїми діями президент Туреччини побічно "визнав" незаконну анексію Криму Росією.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на Кримському мосту, який Путін незаконно побудував на окупованому півострові, виникли чергові серйозні проблеми. Експерти вважають, що міст обрушиться, якщо окупанти пустять по ньому пасажирські поїзди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?